Jeg tilhører hverken den ene eller anden ”skole”, når det kommer til, hvad der er rigtigt at gøre i ledelsesgerningen eller livet generelt.

Én ting er dog sikkert. Vi kan ikke navigere uden mål og kan ikke hovedløst navigere efter målene, da vind og vejr konstant ændrer sig.

Det er i spændet herimellem, at vi skal være skarpe på, hvor vi bruger vores opmærksomhed for at rette ind og lykkes.

Jeg har opbygget solid erfaring med, hvordan organisationer fungerer og hvilke underliggende mekanismer, der bidrager og til tider begrænser fremdrift. Det bliver vi selv typisk blinde på, og jeg tilbyder et par friske øjne.

Udgangspunktet er jer. I er eksperterne. Fremdrift sikres kun, hvis den afstemmes og tilpasses den hverdag, som allerede eksisterer. Derfor lytter jeg, klargør, hvad der er i spil (erfaringer, data mv.), og giver input til ændringer.

Jeg har udviklet værktøjet TimeToDialogue til at lette det komplekse og gøre det til en medspiller i hverdagen.

Det er en skrøne, at vi går i stå med alderen. Hjernen udvikler sig hele livet – hvis vi holder den i gang. Jeg holder mig skarp ved at være nysgerrig på nyeste forskning indenfor bl.a. hjernen og adfærds- samt forandringsteori og trives derfor som ekstern lektor på virksomhedsstudier på RUC.

Mine værdier er:

  • Ydmyghed – jeg er ydmyg over for, at det er din/jeres hverdag der er udgangspunktet, og at forandring tager tid.
  • Integritet – jeg siger ikke alt, hvad jeg mener, men mener alt, jeg siger.
  • Ordentlighed – jeg holder, hvad jeg lover.
  • Bæredygtig udvikling – min kerneforretning hviler på at styrke bæredygtig udvikling.

Bæredygtighedsmanifest

”Hej Lene, mange tak for en fantastisk formiddag – sjov måde du fik os alle i gang på gulvet. TAK.”

Maiken Hallingskov

Ejer, Graphic Guts

Lad os mødes på linkedIn

Kontakt / Book

Du kan ringe på telefon 40842718, skrive til lene@wervick.dk eller bruge kontaktformularen herunder: